2018-07-31

Több ezer résztvevő a Fürdő Napokon

Ahogy azt már a Szekszárd és környékbeli lakosság megszokhatta, idén is nagyszabású Fürdő Napokkal zárta a júliust a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő.

A Szekszárdi Fürdő természetesen idén is csatlakozott a Strandok Éjszakája elnevezésű országos kezdeményezéshez, amit az időjárás sajnos keresztülhúzott, így a lenyűgöző vízi tűzijátékot péntekről szombatra kellett halasztanunk.

A hétvégén a fellépők sorát a 30 éve az országot járó szekszárdi Holló együttes nyitotta meg, a gyermekek legnagyobb örömére. Őket a délután során a Ham Ko Ham zenekar követett, akik autentikus cigányzenéjükkel, gitáron, zongorán, basszusgitáron, kannán, cajonon, tamburán és éneken keresztül valódi örömzenét szólaltattak meg.

Vasárnap a nyár eddigi legmelegebb napján „teltház” köszöntötte Opitz Barbit, a 2016-os X-Faktor győztesét, valamint a mindig pozitív energiákat keltő Korda György és Balázs Klári duóját.

A koncerteken kívül egy cukorka ágyúnak köszönhetően számos alkalommal hullott édességeső a gyermekekre, továbbá a hétvége során egy ingyenes légvár is a legkisebbek szolgálatára állt.

Aki pedig vacilált, hogy strandoljon vagy a Forma1-et nézze meg otthon, az jól döntött, ha kilátogatott a Szekszárdi Fürdőbe, hiszen a Magyar Nagydíjat egy óriás kivetítőn végig követhette az árnyékos büfé teraszon.

A nyárnak azonban még nincs vége, a Szekszárdi Fürdő minden nap várja a pihenni, feltöltődni és csobbanni vágyó vendégeket.

KÉPGALÉRIA