2020-07-02

Remekül indult a szezon

Közel 700 vendég döntött úgy, hogy nálunk frissül fel nyitásunk első napján. Ez a látogatói létszám kimondottan ideális volt, nem alakultak ki hosszú sorok sem a csúszdatoronynál sem a vendéglátó egységeknél.

Az idei szezonban nem emeltük meg árainkat, viszont igazodva a hasonló élményelemekkel rendelkező népszerű fürdőkhöz, szolgáltatásokat vontunk össze. A belépőjegy mostantól korlátlan csúszdahasználatot, valamint szaunázási lehetőséget biztosít, ezeket nem kell külön megvásárolni.

Tervezzük, hogy a nyár során nagyszabású csúszdabajnokságot indítunk. A gyakorlást és a technikák csiszolását már el is lehet kezdeni, hiszen a leghosszabb narancssárga csúszdánkra már felszereltük a sebesség- és időmérő szenzorunkat.

Jelenleg nincs rendkívüli létszámkorlát a Szekszárdi Fürdőbe, az üzemeltetési szabálynak megfelelő vendégszámot tudjuk fogadni. Azonban a csoportosulást el kell kerülni és a 1,5 méter távolságot a medencékben és a medencén kívül is tartani kell (természetesen ez az egy családba tartozó személyekre ez nem vonatkozik).

Az általános higiéniás szabályokra plakátokkal és táblákkal hívjuk fel a figyelmet, valamint több ponton is kézfertőtlenítőt helyezünk ki.

Várunk mindenkit sok szeretettel!