2018-05-31

Június 5-én megnyitjuk kapuinkat

Június 5-től várjuk minden kedves fürdőzni, felfrissülni és pihenni vágyó vendégünket a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőben. A viszonylag kései fürdőnyitásnak több oka van. Az ideiglenes fedett uszodát május közepéig üzemeltetnie kellett a Szekszárdi Sportközpont Nkft-nek, hogy a kötelező iskolai úszásoktatást az intézmények be tudják fejezni. Ezt követően tudtunk csak hozzálátni bizonyos karbantartási és felújítási munkálatoknak. Vendégeink türelmét és megértését ezúton szeretnénk megköszönni.

Az új uszoda építésével a fürdőbe látogatók főleg a strand hátsó füves részén találhatnak nagyobb füves területet, ahova a nagyobb komfortérzet miatt napvitorlákat telepíttettünk. Ugyanebből a célból a teljes felső büféteraszt is árnyékolóval láttuk el.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is többször fogunk strandkézi- és strandröplabda versenyeknek otthont adni. Az elmúlt hetekben mind a két pálya komoly felújításon ment keresztül.

A hagyományos Fürdő Napok sem maradhatnak el (2018.07.27-29.). Az idei fellépők között olyan neveket említhetünk, mint Korda Gyuri és Balázs Klári, Opitz Barbi vagy a Ham Ko Ham.

Június 5-től tehát indul a szezon, mindenkit várunk sok szeretettel!