2015-05-22

Figyelünk Önökre! – Újdonságok, árak

Kedves Vendégeink!

Idén újdonságokkal várjuk Önöket, amely változtatásokat legfőképpen visszajelzéseik, igényeik alapján eszközöltünk. Ettől a szezontól kezdve egy új csúszda várja a legkisebb csobbanni vágyókat a gyermekmedencében! Ennek köszönhetően már nem kettő, hanem három, teljesen különböző méretű csúszdának örülhetnek az apróságok. A gyermekmedencék és az élménymedence fölé árnyékolókat helyeztünk ki, emellett a játszótér és a rugós játékok lekerültek a füves, árnyékos területre.

A sötét, gumi burkolat szintén az árnyékban kapott helyet, hiszen a napon nagyon felmelegedett. Azzal, hogy a burkolat árnyékba került, többen fogják használni, emellett így több teret is nyertünk, hiszen a medence közvetlen közelében még több, napozásra alkalmas hely lesz.

Van, ami nem változott. A fürdő vendégei továbbra is a tavalyi árakon strandolhatnak, csobbanhatnak, a 2014-es kedvezményrendszert pedig szintén megtartottuk. 2015. május 31-ig tart 20 százalékos bérlet akciónk, a 2013-as SZÉP kártya feltöltések szintén a hó végéig használhatók fel!

Várjuk Önöket idén is, sok, Önök által javasolt újítással, kedvezményekkel és rengeteg változatos programmal!