2017-09-04

Csodálatos szezont zárhatunk

Kedves Vendégeink! A nyár utolsó hétvégéje zord időjárást hozott, ennek ellenére remek nyarat zárhattunk szeptember 3-án. A 2017-es szezonban több mint 80.000 látogató élvezhette a fürdőnk nyújtotta élményeket.

A statisztikák szerint idén minimálisan több szekszárdi látogatta meg a fürdőt, de az előző évekhez hasonlóan nagyon sokan jöttek régiónkból és Bács-Kiskun Megyéből, különösen Bajáról és Kalocsáról.

A szezon kezdetén a vendégek igényei alapján fejlesztettük szolgáltatásainkat: megdupláztuk az árnyékot adó napvitorláink felületét; sebességmérő órával láttuk el az „Anakonda” csúszdánkat; új játékelemmel bővítettük a gyermekmedencét; az elmúlt évben nagy sikere volt az ingyen wifi-nek, ezért idén is megtartottuk, és a jövőben is szabadon szörfözhetnek majd a látogatók a világhálón.

A programokat úgy állítottuk össze a 2017-es nyárra is, hogy minden korosztály megtalálja a magának való szórakozást. A sportkedvelők medencéinkből követhették a Vizes Világbajnokság minden pillanatát egy óriási LED falon keresztül. A felsőoktatásba felvételizőknek PontOtt Partit szerveztünk, amit ugyan egy vihar elmosott, de így is szép számmal gyűltek össze a fiatalok fürdőnkben. Az elmaradhatatlan Fürdő Napok ismét hatalmas sikert aratott: vízi tűzijátékkal, éjszakai fürdőzéssel, koncertekkel, csúszdaversennyel, vízi tornával, ugrálóvárral és cukorágyú kilövéssel vártuk a fürdőzni és szórakozni vágyó vendégsereget. A Vitál Sport és Szabadidő Egyesülettel karöltve három alkalommal szerveztünk strandröplabda bajnokságot.

Idén is elindultunk a Fürdőszövetség és a Termálfürdő.hu által indított „Év Fürdője” választáson, amin „Az Év Feltörekvő Fürdője” kategóriában lehetett ránk voksolni. Szeretnénk megköszönni mindenkinek, akik megtiszteltek bennünket szavazatukkal! Eredményhirdetés szeptember 5-én várható.

A fürdő zárásával azonban a munka nem áll meg, hiszen szeptember 18-án hétfőn már megnyit az úszók előtt a fedett rész, ami hétfőtől péntekig reggel 6-tól délután 17:00-ig, szombaton és vasárnap 7:30-tól 17:00-ig lesz nyitva a nagyközönség előtt. Az előző évhez hasonlóan a szaunát is használhatják majd a vendégek, mégpedig hétköznap 16:00-20:00-ig, hétvégén pedig 14:00-tól 20:00-ig. Jó hír, hogy a főiskola uszodája is megnyitja kapuit, így ott is lehetőség lesz a vízben való sportolásra.