2016-05-05

Május 15-én megnyitjuk kapuinkat!

A héten még zajlanak a nyitás előtti utolsó simítások, de május 15-ére minden készen áll majd, hogy a Szekszárdi Családbarát Strand-, Élmény- és Termálfürdő ismét megnyissa kapuit a látogatók előtt.

A holtszezon sem telt munka nélkül a strand körül: automata locsolórendszer lett kiépítve a füves területekre, megtörtént a medenceburkolatok javítása, kertészeti munkálatokat végeztek, takarítottak, és tisztasági festést is végeztek a fürdő munkatársai.

A tavalyi szezonban 77 000 vendég élvezte a szekszárdi fürdő nyújtotta lehetőségeket. A látogatók kb. 50%-a városból érkezett, viszont nagyon sokan jöttek Kalocsa és térségéből, valamint Budapestről is voltak visszatérő családok.

A vendégek kényelme érdekében számos újdonsággal készülünk. Ilyen újítás például 200 nm napvitorla elhelyezése a medence- és a pihenőtér fölé, illetve az úszómedence takarófóliája, ami a víz hőmérsékletének megőrzését szolgálja. A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség lesz majd reggel 6-tól 9-ig úszójegyet vásárolni, újítás azonban, hogy egy úszósáv egész nap el lesz különítve, hogy az úszni vágyók zavartalanul sportolhassanak. Szintén örömhír, hogy a Tarr Kft. segítségével a strand teljes területén ingyenes wifi hálózatra tudnak majd csatlakozni a fürdőzők.

A programok tekintetében sem nézünk unalmas nyár elé. Több alkalommal lesz strandröplabda és strandkézilabda bajnokság, öt turnusban indul napközis tábor a gyermekeknek és természetesen idén is megrendezzük a Szekszárdi Fürdő Napokat (július 29-31.). Ehhez kapcsolódó információ, hogy csatlakoztunk a „Strandok Éjszakája” elnevezésű programhoz, így július 29-én vízi tűzijátékkal egybekötött, éjszakába nyúló bulival várunk mindenkit.

Ahhoz, hogy a XXXI. nyári olimpián (08.05-21.) együtt szoríthassunk a magyarokért és ne maradjon le senki sporttörténelmi pillanatokról, egy óriási LED falat helyezünk el a fürdő területén, amin követni lehet majd az eseményeket.

Három év után először fognak emelkedni az árak, átlagosan 10%-kal kell majd többet fizetni a belépőért a vendégeknek. Természetesen a 14 éven aluli gyermekek, a diákok, nyugdíjasok, a délután három után érkezők és a szekszárdi lakosok továbbra is kedvezményben részesülnek.

A Szekszárdi Családbarát Strand-, Élmény- és Termálfürdő a tervek szerint szeptember 1-ig várja a pihenni, feltöltődni és felfrissülni vágyókat.

 

szekszardi_strand_furdo_1